Wie ben ik

Eigenlijk gaat het niet om mij maar om jóu!

Toch wil je weten wie er achter de camera staat…logisch, want zonder klik tussen jou en de fotograaf is een fotoreportage veel minder leuk.

Ik ben Nathalie Thal, moeder van drie kinderen. Vanaf het moment dat de oudste geboren werd ben ik meer gaan fotograferen en vanaf het moment dat de jongste kwam nam het steeds serieuzere vormen aan. 
Wat begon als hobby groeide zo al heel snel uit tot iets geweldigs, genaamd Hip Fotografie.

Jouw wens is mijn opdracht

In het resultaat van de fotoshoot zul je terugzien hoe jij straalt, lacht of dromerig kijkt en vooral hoe jij op je mooist bent. Veel mensen hebben het idee dat ze niet fotogeniek zijn, maar tot nu toe heeft niemand dat kunnen bewijzen terwijl ze voor mijn camera stonden. Ik ga de uitdaging graag aan!

Sfeer breng ik in mijn foto’s door belichting, onscherpe achtergronden, grappige details te zien en aandachtig na te bewerken, maar vooral door oog te hebben voor degene die voor de camera staat. Ik ben een gevoelsfotograaf die ook de techniek goed beheerst, en samen met jou zijn dat de enige ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde fotoshoot.

Hopelijk tot snel,

Nathalie