Hip Fotografie, voor de beste klik!

Natuurlijk gaat het niet om mij maar om jóu!
Toch wil je weten wie er achter de camera staat… Logisch, want zonder klik tussen jou en de fotograaf is een fotoreportage veel minder leuk.

Mijn naam is Nathalie en al bijna 20 jaar mag ik vele herinneringen vastleggen. Van portret tot familie en van geboorte tot uitvaart. Wat ik belangrijk vind is dat jij tevreden bent en daar zorg ik dan ook voor. Wat begon als hobby groeide zo al heel snel uit tot een beroep met passie, genaamd Hip fotografie. 

Jouw wens is mijn opdracht. In het resultaat van de fotoshoot zul je terugzien hoe jij straalt, lacht of dromerig kijkt en vooral hoe jij op je mooist en vooral jezelf bent. Veel mensen hebben het idee dat ze niet fotogeniek zijn, maar tot nu toe heeft niemand dat kunnen bewijzen terwijl ze voor mijn camera stonden. Ik ga de uitdaging graag aan! Sfeer breng ik in mijn foto’s door belichting, onscherpe achtergronden, grappige details te zien en aandachtig na te bewerken, maar vooral door oog te hebben voor de persoon die voor de camera staat. 

Ik ben een gevoelsfotograaf die ook de techniek goed beheerst, en samen met jou zijn dat de enige ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde fotoshoot. 

Mocht je interesse gewekt zijn na het bekijken van mijn website en heb je vragen of wil je een afspraak maken, vul dan het contact formulier op deze pagina in en ik zal contact met je opnemen óf stuur mij even een whatsapp berichtje.

Nathalie Thal
Mobiel: 06-52128282
E-mail: Info@hipfotografie.nl
KvK-nummer: 17283700
Berkel-Enschot / Udenhout

 

© 2024 Hip Fotografie – Iris Fotografie Brabant